onsdag 20. mai 2009

I rådyras verden...
Lille kalven skal til å die sin mor...


... er det mye som skjer for tiden. Jeg tok en snartur gjennom Gløsvågen på vei hjem fra jobb i kveld. Brunsttiden nærmer seg, vinterpelsen skal av, det er feiing av basten og kalvene er nyfødte og forsvarsløse. Det er kjempespennende å være naturfotograf i disse dager. På det ene bildet over kan dere såvidt skimte den vesle kalven. Jeg unngikk å gå nærmere for å unngå å forstyrre. Ellers så er avreise i morgen tidlig til Tønsberg og landsmøte. Det blir gøy! Når jeg kommer hjem er det ikke lenge for det nye teleobjektivet er på plass! 6. Juni kommer ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:2.8 (FourThirds). Det blir saker, gleder meg ;).

Ha ei flott helg!

2 kommentarer:

  1. Ser de vil ha skuddpremie ute på pekal øya på disse flotte dyra. Det må jo gå å få til en fornuftig avskytning. Men mange ønsker bare kjøtt og da driter de oppi disse små dyra,Du har virkelig slått på stortromma og bestilt deg kremobjektiv. Ikke billig den hærligheten der.

    Terje

    SvarSlett
  2. Ja, sant. Eneste gode grunn (anser ikke hagen som en god grunn jeg da sjø...) til å ha færre rådyr er for å minske antall flått...MEN, det må gå an å få til en fornuftig jaktkvote i steden. Gleder meg til objektivet kommer ja. Har stor tro på det ;)

    Linda

    SvarSlett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda