torsdag 23. juni 2011

Midtsommer!

Det er midtsommer! Gradestokken viste 8 grader i morges brrr....
Det har blitt lite fotografering... men en runde rundt omkring i nærområdet for å se etter dyr er herlig i disse lyse sommerkveldene. Jeg ønsker meg varmere vær og sol!!!(Ikke alene om det jaffal)
En tur til Runde står på timeplanen om været bedrer seg! Rådyra koser seg :)post signature 

12 kommentarer:

 1. Så fine de var. Vi har fyra hele kvelden. Noen satt med hansker på. Hum er det ikke midtsommer tro? Blir det Runde tur? Ser ut som det blir fint vær da!!!!

  SvarSlett
 2. Det første rådyrbildet er meget bra. fint teknisk, og liger utsnittet.

  Ha en god sommer.

  Knut Børge

  SvarSlett
 3. Hei.
  Se her ja, plutselig kom det et innlegg igjen.
  Fine bilder av rådyrene.

  Det er ikke bare du som lengter etter sommer og bedre temperaturer. Håper været viser seg fra sin beste siden når ferien skal tilbringes i nordnorge med sitt fantastiske fotolys. :)

  Får ikke logget på så det må bli anonymt :)

  Arnfinn

  SvarSlett
 4. Heia.
  Du har fått gammel bukken til og stå i ro åsså ja :-) Onkel

  SvarSlett
 5. Heisann! Takk for hyggelige kommentarer :D.
  Ja onkel, han hadde to damer på besøk og da holdt han seg selvfølgelig i ro ;). Masse dyr i Gløsvågen og Kolvika nå!!!
  Kom akkurat fra Runde, gleder meg til å se Lunde-bildene, JIPPI....nytt innlegg kommer så snart jeg har plukket ut de beste bildene ;)

  Linda

  SvarSlett
 6. Herlige bilder av rådyret i sommerenga. Portrettet i bilde nr. 1 er favoritten!

  SvarSlett
 7. Hei Linda ! Det var hyggelig og inspirerende å treffe deg og Hilda sist helg. Masse flotte bilder her på bloggen din. Her kommer jeg nok til å komme innom flere ganger :-)
  mvh Brit

  SvarSlett
 8. Takk for det Brit! Var kjempekoselig å treffe deg og Arnhild også! Håper vi treffes snart igjen. Ha en strålende fotosommer...PS Håper jeg får se bildene dine fra Runde?
  Linda

  SvarSlett
 9. Hei Linda, og takk for sist!! Var utrolig koselig å treffe både deg og Hilda, og jeg gleder meg til neste gang! Virkelig inspirerende å bli kjent med flere damer med samme interesse for foto :)

  Takk for hyggelig kommentar også, og ja,..jeg kom hjem med et hav av bilder, men de aller fleste har gått i søpla. Mange av de jeg trodde var virkelig bra, var ikke det likevel dessverre. Hadde noen fluktbilder som jeg trodde var blink, men enten hadde jeg bommet litt på fokus, eller så var det utbrente partier i brøstet...sukk! Men øvelse gjør mester heter det vel, og gjett om jeg skal til Runde igjen! :)))

  Gleder meg til å se bildene dine også..:)

  SvarSlett
 10. Forresten kjempefine rådyrbilder!! :))

  SvarSlett
 11. Trivelig og hilse på deg igjen.Det ble noen fantastiske timer der oppe blandt lundefuglene på Runde.Vakre fugler som virkelig bør på utfordring.(tenker på fluktbilder).Håper du legger ut noen av dine Rundebilder.
  Trivelige bilder av rådyret.

  SvarSlett
 12. Det er i hvertfall en bra ting med masse regn, gresset blir både høyt og får en fin grønnfarge. Bra serie, liker det første best.

  God sommer.

  Kåre

  SvarSlett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda