mandag 1. april 2013

Elgportretter og ekorn på Femunden!

Har hatt noen fantastiske dager på Elgå i påska sammen med Brit og Arnhild. Vi fikk oppleve elg på nææært hold og på gården bodde det også tre ekorn som løp rundt på de gamle tømmerveggene. Lørdag ble det 2 mil på ski over femundsjøen til Store Sollerøya, der vi fikk nærmøte med kongeørn og ryper.... Ikke spør om hvor kameraene var når kongeørna landa rett bak oss midt på isen....
Tre engelske settere sov godt den påfølgende natta (eierne også :P). Søndag ble hundene med oss oppå fjellet for å finne enda flere ryper, og en hare ble forfulgt noen meter av yngstejenta Tzari. Det må øves mer på nedoverski og roooo i oppflukt ;)
Takk til Brit og Arnhild for ei flott påske!'

 Mamma elg
 En av tvillingene
 Nyskjerrige!

post signature

10 kommentarer:

 1. Takk for noen kjempekoselige påskedager Linda! Og gøy at du fikk så mange flotte bilder da!! Og så må du må ta turen om igjen, sånn at du får øvd deg mere på nedoverkjøring med bortoverski! Hihi ;)Kjempegøy å ha deg med var det, og tross litt knall og fall var humøret og pågangsmotet upåklagelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Synd du ikke filma... Hadde blitt en YouTube-hit ;)
   Takk for koselige turer!!

   Slett
  2. Neste gang skal kameraet henge rundt halsen, klart for action! ;)

   Slett
  3. Jaaa... og ikke sånn som når to jenter sitter og griller pølser når kongeørna lander i skisporet rett bak!! ;) På sjøen skal kameraet være klart til enhver tid!

   Slett
 2. Takk for hyggelig besøk Linda! Så får vi håpe at vi treffes igjen om ikke så alt for lenge :) Artig at du fikk så fine bilder av elg og av gårdens ekorn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kjempekoselig påske på den flotte gården din Brit! Neste gang vi ses (om ikke lenge) så er det min tur å by på opplevelser ;)

   Slett
 3. Fantastiska bilder ni gör. Jag kommer nära mina älgar men saknar ett bättre objektiv, har 70-300 .
  Ekorren fångade du fint med.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Hyggelig! Bare man kommer nære nok så holder det i massevis med 300 ;)

   Slett
 4. Åååå så heldig du var. Elg og ekornbilder. Elgene var så stilige og du var nææære da! Ekornbildene ble kjempesøte synes jeg. Gratulerer med bildene.
  Klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Hilda! Neste gang er du med også!!

   Slett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda