fredag 26. juni 2009

I det høye gresset....Joda...det blir noen hjortebilder. Det er gøy å se hvor godt de skjuler seg i det kjempehøye gresset som er enkelte steder nå. De spiser på alt! Potetåkere, hageblomster, villniss og blader på trær! Jeg tror disse tassene har et meget bredt utvalg på menyen. Overalt på Frei kan man se gjerder og diverse skremmepatenter. Noen lykkes å holde dem unna...andre ikke...

For tiden befinner vi oss på hytta på Smøla. det er 26 grader på dagtid og jammen tror jeg dette blir en tropenatt også! Rakk en snartur med kameraet i kveld, skal se på bildene i morgen ;)

PS! Ingen hjort eller rådyr...denne gangen ;)1 kommentar:

  1. Mange flotte hjortebilder Linda. Hadde ønsket at du la ut bildene i litt større versjon. Drømmen må bli å få tatt bilder av brunstbukken men har allerede planer for høsten. Har fått tips om en plass der storbukkene brøler på dagtid også. Ikke så langt unna der du bor men skriver det ikke her for holde plassen litt for meg selv. Men sender du meg en melding forklarer jeg gladelig hvor du skal dra for å få brunstbilder.Koser meg med halvtamme revevalper i ferien . Har du lyst er det det bare å sende en melding.

    Terje

    SvarSlett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda