onsdag 8. juli 2009

Smølanatur og... ja ...hjort ;)

Legger inn noen bilder fra sist gang vi var på hytta på Edøya. Selvfølgelig må jeg også vise dere de flotte bukkene jeg fant i Gløsvågen for noen dager siden... Flotte kronhjorter! Klikk på albumlinken! Det er ferietid og jeg koser med med fotografering nesten hver kveld. Kamuflasjeteltet har ankommet og åte er lagt ut... et par dager i Trondheim først nå så bærer det rett i teltet! Jippi - FERIE!
2 kommentarer:

 1. trikkepinnetryne var kveldens latter kan du hilse typen med.Har ikke fått tid å svare deg på mailen Linda men skal du ha brunstig hjort til høsten bør du dra til fergeleiet Kvanne-Rykjem. Ikke på Sunndalsøra sida. Her brøler vist hjortene villig langs en grusvei. Spør lokalbefolkningen . Revene mine er for ustabil til at det er vits å legge turen hit. Andre har begynt å fore dem så de er som oftest stappmett når jeg kommer.

  Ha en fin sommerferie.


  Terje

  SvarSlett
 2. Jasså! Oppe sent du og? ;) Tusen takk for tips! Dit tar jeg turen ja! Ja, folk mater gjerne disse søte revene vet du... håper å få bilde av Freirev :D Håper "Krifastreven" har pellet seg ut i skogen igjen, synes synd på stakkaren...
  Ha en riktig god sommer du og. Skal kose meg i ferien ;)
  Snakkes!
  Linda

  SvarSlett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda