søndag 26. juli 2009

Mamma Rev


I helga her vi vært i Folldalen på Uppigard Streitlien for å delta på fuglehundtreff, apportkonkurranse og utstilling. Album derifra kan de som er interessert se på vår hjemmeside: www.fotojakt.com

Før vi dro dit satt jeg i teltet et par timer fredag kveld. Jeg hadde sittet i cirka 45 minutter når mamma rev dukket opp. Jeg fyrte av ett eneste bilde og så stakk hun...hm... Deretter dukket de to valpene opp. Jeg lot være å ta bilder av dem for å unngå å skremme dem også, dessuten ble det fort mørkt denne kvelden. Men, de vet hvor de finner maten så vi prøver igjen!

2 kommentarer:

 1. Hei
  Arti at du fikk sett revemor:)
  Morsomt å oppleve rev på nært hold.
  Prøv med plystring og smatting, for revungene er veldig nysgjerrige. men det er ikke sikkert at det funker da. Og kyllingpølse liker de veldig godt:)

  Mvh
  Rolf Bolli

  SvarSlett
 2. Takk for tips ;) Har gitt dem hjortekjøtt og hundeboksmat til nå, de liker det og :D. Har ofte tenkt at jeg skal prøve med pølse for da jeg var liten hadde vi en tam rev hjemme og den elsket grillpølser...hehe. Nå sitter vi i kamuflasjetelt så jeg håper at de etterhvert skal venne seg til lukkerlyden på kameraet... mor Rev syntes den var veldig skummel!
  Linda

  SvarSlett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda