søndag 9. mai 2010

Fotoskjul og hjort!

I dag står det 9. mai på kalenderen - og det snør! Sommeren kommer sakte men forhåpentligvis sikkert... Hjorten er for tiden veldig begeistret for det grønne som titter fram. De er så sultne at de nesten ikke enser en naturfotograf som kommer snikende!


De beiter i store flokker på jordene. 20 - 30 hjort i en flokk er ikke uvanlig. De mister også vinterpelsen i disse tider så de ser litt "shabby" ut.

På åteplassen vår er det spennende! Vi har nå sittet på grytidlig morgen og sent på kveld. Den eneste som hittil har smakt på det nye rådyrlåret er en Jernspurv. Den tok med seg pels som blir til reirmateriale litt lengre nedi skogen. Morsomt å få den på minnebrikken da det faktisk er første gangen jeg ser en! Spoven holder en fantastisk konsert for oss i morgentimene og hauken har varslet sin tilstedeværelse ikke langt unna!

Her er "ønskekvisten" vår! en vakker dag kommer forhåpentligvis en rovfugl og setter seg ned her - selvfølgelig mens vi har "skytsen" klar!

Ny runde i skjulet i kveld, når det er meldt om sol og ikke snø....

post signature

3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder Linda, du er kjmpeflink :)
  mvh
  Liv ")

  SvarSlett
 2. Heia :)
  Ja det en flott tid vi går i møte bare snøen forsvinner og det ikke kommer mer....
  Kjekt å se at du benytter tiden godt og har spennende prosjekter på gang. Håper uttellingen blir enda høyere enn forventet. Lykke til :)

  SvarSlett
 3. very beautiful photo; bravo

  SvarSlett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda