mandag 17. mai 2010

Første natt ute..

Hilda og jeg hadde en flott tur før helga. Vi skulle egentlig på orrfuglleik, men store snømengder holder veiene oppe på fjellet stengt enda... Vi lekte oss en stund med hvitveis i skogen i det nydelige været!
Deretter tok vi en kjøretur rundt i nabokommunene og overnattet i kamo-teltet i fjæra på Male. Her finnes spennende fuglearter, som dessverre glimret med sitt fravær akkurat denne natten :(.
Gravanda lot seg ikke lure helt fram til teltet... Titt-tei!
En enslig rådyrbukk ruslet rundt i fjæra...
En spove poserte villig på Ekkilsøya...
Mens fiskemåkene sov søtt i den deilige sola.
Rådyrene skifter til sommerklær i disse tider og slapper godt av på formiddagen.
Ærfugl finnes på nesten hvert et svaberg.
Grågås, traner, steinkobbe (?) og diverse andre fuglearter ble fotografert på avstand. Det var ikke enkelt å komme innpå dyrene og fuglene denne dagen, men vi hadde en topp tur allikevel!

Fortsatt god 17. mai :D

post signature
10 kommentarer:

 1. God kveld.
  Sikker på at det var en fin tur, men som enkelte påstår så blir det jo ikke blinkskudd hvis man ikke betaler for oppholdet. Eller har jeg forstått det feil?

  Bra stemningsrapp tross alt, lykke til neste gang.

  Kåre

  SvarSlett
 2. Hei.
  Det var sikkert en flott tur når du endelig kom deg på riktig siden av atlanterhavs tunnellen ;) Det begynner vel å bli lovlig sent for orrfugl foto nå eller? Et yrende liv av fugler og dyr i naturen nå som forteller oss at det er vår, og overnatting i det fri er godt for kropp og sjel :) Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 3. Hei dere! Kåre: Blinkskudd = Rett sted til rett tid! Hadde min lommebok vært tykkerer skulle jeg gjerne betalt for akkurat det! :D. Men, ekstra morro om man får det til selv da!
  Arnfinn: Naturen på Nordmøre er flott på alle sider ;)Tja sent og sent, sist jeg var på orrfuglleik var 18 mai for et par år siden... lov å prøve det igjen hehe! Uansett deilig å sove ute! Takk for kommentarer, ha ei flott uke dere også!
  /Linda

  SvarSlett
 4. Okei :) I fjor hadde jeg følelsen av at toppen var mellom 25. april og 1. mai her men det har jo vært endel mer snø nå og jeg har ikke vært ute mer enn en gang og da var det for tidlig. Kanskje en skal prøve igjen og få ei natt i det fri :)

  SvarSlett
 5. Oj sann :-) havnet hit jeg, og det ble jeg da glad for!!

  SvarSlett
 6. God kveld igjen.
  Synes at det var trivelig å bare glede seg over en fin tur, målet må kanskje ikke altid være å få "blinkskudd". Målet bør kanskje være å ha en fin tur og så får det være bonus dersom vi får bra bilder. Spesielt for oss som ikke lever av det.
  Skal ikke filosofere mer. Venter bare på neste innlegg!

  Kåre

  SvarSlett
 7. Heisann! Kåre: helt enig! Når jeg er på tur koser jeg meg uansett om det blir blinkskudd eller ikke :D. Bare filosofer ivei du, bare hyggelig det ;). Det er deilig å bare å være ute i naturen synes jeg og om man i tillegg kommer hjem med bra bilder på brikka, ja da er livet herlig :D.
  Arnfinn: Prøv lykken, man vet aldri!!!
  Anne: Så hyggelig! Velkommen skal du være, jeg tar en tur innom bloggen din jeg også ;)
  /Linda

  SvarSlett
 8. Jo nå vet jeg : ALDRI ;) Ikke en lyd å høre og ingen å se. Bare noen skarve småfugler og en herlig soloppgang :)

  SvarSlett
 9. Uppenbarligen en lyckad tur! Fina bilder!!!

  /Mats

  SvarSlett
 10. nice series of pictures. love the flowers! greetings from Barcelona.

  www.kamjey.com

  SvarSlett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda