torsdag 8. august 2013

Fiskeørna!

Endelig fikk jeg et møte med Fiskeørna. Denne har stått høyt opp på listen min i mange - mange år. Langt inne i Finnskogen finnes de og de høres på lang vei! De gjør ikke alt de kan for å skjule reiret sitt, men det trenger de kanskje ikke? Det ligger høyt oppe i toppen av ei furu og her kommer man seg vel ikke opp med mindre man er menneske... og de er det ikke så altfor mange av i dette området. En flott fugl som jeg endelig fikk tatt noen bilder av. Neste år skal de besøkes litt mer ;)

I de dype Finnskogene sent om kvelden kommer Storlomen svømmende ut av disen... Vakker fugl med en trolsk låt!

Elg fotografert om natten i nesten stupmørke! ISO 204.800 bare fordi man kan ;). Artig med nytt utstyr!!


post signature

5 kommentarer:

 1. DA HAR DU ENDELIG FÅTT DEG SKIKKELIG KAMERA DU Å JA ;) Flotte bilder :)

  SvarSlett
 2. Jøss, har du tatt til fornuft og handlet Nikon nå ;) hihi
  Skal ha D4 jeg å eller vente til D4s kommer ;) Fikk ikke med meg tilbudet som var på 35' tidligere ellers så hadde det vel allerede vært men får greie meg med D800E og D600 enn så lenge. Flotte bilder av en fugl som mangler på våre kanter av landet, men kanskje jeg å ser den en vakker dag.

  SvarSlett
 3. Takk for det. Ja, det ble Nikon gitt.... Sånn går det når Olympus ikke leverer oppdaterte produkter! Men, er storfornøyd så er sikker på at det var et fornuftig valg ;). Er helt konge å kunne skru opp ISO'en ;)

  SvarSlett
 4. Va fina bilder!
  Kul med ny kamera. Läste testet i tidningen Kamera o Bild hos oss o den fick bra kritik. Men den är ju väldigt dyr.... Bra med högt ISO

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :). Er veldig fornøyd med det nye utstyret ja! Leverer bra kvalitet!

   Slett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda