lørdag 30. januar 2010

Endelig!!!

Så lyktes vi endelig da!! I går satt vi hele dagen og ventet på den.... Den landet i treet ved siden av, men kom aldri ned på åtet. I går ble det derfor småfuglfotografering i steden. Skal legge ut noen av dem her senere :D.

I morges derimot satt vi ikke mer enn 20 min før den unge hønsehauken landet rett på åtet! Vi hadde i går kveld lagt ut et trafikkdrept rådyr og det var tydligvis veldig fristende! Klokka var derfor ikke mer en 08.20 da vår etterlengtede venn kom flaksende. Med 1600 ISO og 20-dels sekund ble det ikke det helt store fotomessig såpass tidlig. Det var fortsatt relativt mørkt ute...


Men, vår kjære venn spiste seg mett og god i over to timer! Derfor kunne vi fotografere med sol i bakgrunnen den siste halvtimen! Legg merke til hvor forskjellig fargen er på de bildene jeg har lagt ut her. Og disse er det ikke så lenge i mellom....


En skikkelig snøbyge og liten kulig innimellom brydde den seg ikke om og vi fikk noen flotte bilder, i nesten all slags vær! For en herlig morgen vi har hatt!!!

Småkald på bena ble den innimellom av å sitte i snøen. Den forsynte seg grådig av kjøttet men vi har fortsatt masse igjen! Over 1000 bilder ble det idag... Tør vi håpe på reprise i morgen tidlig?? Vi satser på det ;)
God helg alle sammen! Det har ihvertfall vi!!

post signature

4 kommentarer:

 1. GRATULERER!

  Utrolig artig lesing at du lykkes!
  Lykke til i morgen

  SvarSlett
 2. Hei.
  Det er alltid hyggellig når en endelig lykkes. Dette er resultatet av tålmodighet. Det kommer nok til å bli veldig mange sånne øyeblikk om du fortsetter fremover. Så lykke til :)

  Arnfinn

  SvarSlett
 3. Godt når man lykkes med slike ting, flotte bilder av unghauken. Gratulerer med dem.

  Nå er det bare å viderutvikle åteplassen litt med tida.

  SvarSlett
 4. Takk for flotte kommentarer, veldig hyggelig :D. Sitter og redigerer bilde etter bilde...herlig å ha så mange bilder en er fornøyd med! Det er utrolig artig å lykkes med slike prosjekt. Nei, her må man hoppe til køys1 Opp tidlig igjen i morra ;)

  Mvh Linda

  SvarSlett

Heisann! Hyggelig om du legger igjen en kommentar på bloggen min ;)
Hilsen Linda